Guider

För den oinsatte kan det te sig aningen komplicerat med alla uttryck och begrepp som används i alltifrån drinkrecept till beskrivningen av en whisky. Därför har vi skrivit ihop ett antal guider som på ett lättbegripligt vis introducerar läsaren till respektive ämne. Om du aldrig har blandat mer avancerade drinkar än rom och cola är helt enkelt drinkguiden en utmärkt inledning innan det är dags att ge sig i kast med drinkarna.

På samma sätt introducerar whiskyguiden allt som är värt att veta inom whisky. Vi reder ut skillnaden mellan olika sorter och vad som karaktäriserar olika länders whisky. Givetvis är denna guide även intressant läsning för dig som redan kommit en bit på vägen när det gäller att utforska whiskyvärlden.

Ölguiden är givetvis en liknande motsvarighet men med öl som huvudämne. På samma lättsamma sätt beskrivs olika begrepp och även historik, kurisoa och traditioner tas upp. Ett måste för den som ämnar utforska nåt nytt vid nästa pubbesök.

Läs vidare i respektive guide...

Drinkguiden | Whiskyguiden | Ölguiden

Just nu

Senast kommenterade artiklar

Thanks for every other fantastic post. Where else may anyone get that type of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am at the search for such info.

Skrivet av kids school uniform om Världens starkaste öl

Thanks for the help in this question, I too consider, that the easier, the better

Skrivet av Arielle om Världens starkaste öl

wow, awesome blog article.Thanks Again. Cool.

Skrivet av Mandy om Världens starkaste öl

Purple your site publish and liked it. Have you ever considered about visitor putting up on other associated blogs comparable to your blog?

Skrivet av Malena om Världens starkaste öl

Vlkommen in och tyck till!

Bli medlem och anslut till tusentals dryckesintresserade.