Guider

För den oinsatte kan det te sig aningen komplicerat med alla uttryck och begrepp som används i alltifrån drinkrecept till beskrivningen av en whisky. Därför har vi skrivit ihop ett antal guider som på ett lättbegripligt vis introducerar läsaren till respektive ämne. Om du aldrig har blandat mer avancerade drinkar än rom och cola är helt enkelt drinkguiden en utmärkt inledning innan det är dags att ge sig i kast med drinkarna.

På samma sätt introducerar whiskyguiden allt som är värt att veta inom whisky. Vi reder ut skillnaden mellan olika sorter och vad som karaktäriserar olika länders whisky. Givetvis är denna guide även intressant läsning för dig som redan kommit en bit på vägen när det gäller att utforska whiskyvärlden.

Ölguiden är givetvis en liknande motsvarighet men med öl som huvudämne. På samma lättsamma sätt beskrivs olika begrepp och även historik, kurisoa och traditioner tas upp. Ett måste för den som ämnar utforska nåt nytt vid nästa pubbesök.

Läs vidare i respektive guide...

Drinkguiden | Whiskyguiden | Ölguiden

Just nu

Senast kommenterade artiklar

You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable.

Skrivet av Best Ukulele Strings om Världens starkaste öl

Nice blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

Skrivet av Beautiful om Världens starkaste öl

Some really good content on this site, appreciate it for contribution.

Skrivet av penang seo om Världens starkaste öl

There as definately a lot to learn about this issue. I really like all the points you have made.

Skrivet av link vao 188bet om Världens starkaste öl

Vlkommen in och tyck till!

Bli medlem och anslut till tusentals dryckesintresserade.