Populära drinkar och drinkrecept

Nedan listar vi de drinkar, drinkrecept, cocktails och shots som är mest populära bland er besökare för tillfället - rankingen baseras på läsarnas betyg. Kort sagt de drinkar som är de trendigaste, hetaste och mest eftertraktade just nu.

Vad är populärt?

Trender kommer och går

Vilka drinkar som är inne och gäller för tillfället är inte alltid helt lätt att urskilja. Dessutom finns alltid risken att det man precis har erfarit är sommarens drink mycket väl snabbt kan tappa sitt varumärke och förkastas till motsatsen till trendigt. Samtidigt påstår givetvis många att trender och flugor inte är något som ska påverka ens drinkval, låt istället egen smak och lust styra vilka drinkar du vill dricka. I vilket fall som helst så kan denna lista, med de mest populära drinkarna för tillfället, ge inspiration när fantasin tryter.

Var med och påverka

Det är ni besökare som bestämmer vilka drinkar som är populära eller inte, detta gör ni genom att ge höga betyg till de drinkar ni gillar och lägre till de som ni inte är riktigt lika förtjusta i. Betygsättningen kräver inget medlemsskap, men om du blir medlem så kan du senare se vilka betyg du satt och utefter detta hitta andra drinkar som passar din smak.

Relaterat

Passande bok om drinkar

Största drinkboken

Sveriges bästa drinkar - De 100 godaste och nyaste drinkarna gjorda av Sveriges bästa bartender. Jupp, så pass lång är titeln på denna purfärska titel. Maria Lundqvist har i den samlat de 100 godaste och nyaste drinkarna, skapade av Sveriges främsta bartenders. Tack vare stilistisk och fräsch presentation omöjlig att inte inspireras av.

Pris: 167 kr | Mer info / Köp | Visa fler böcker