Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

виагра таблетки

Skrivet av RufimTib om Nursey Fizz

wh0cd957646 stromectol anafranil anxiety allopurinol eurax online motilium fluoxetine tetracycline diflucan

Skrivet av DorothyClits om Snowball

wh0cd8515 cost of generic lipitor tretinoin cream 0.05 buy zofran online amoxicillin levaquin atenolol 60 mg prednisone acyclovir 400 mg cost zithromax

Skrivet av Caseymox om Crimson

эротические клипы

Skrivet av Henrybit om Blue Lagoon

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.