Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

Kelly Poindexter Pastelera Damian Messori

Skrivet av torshery napol'nye klassika om Slippery Nipple

This is one awesome blog.Thanks Again. Will read on

Skrivet av torshery napol'nye klassika om Plymouth Cosmopolitan

You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that

Skrivet av detskie bra om Apple Daiquiri

I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!

Skrivet av svetil'niki odeon om Vodka Redbull

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.