Drinkar och drinkrecept

Vi presenterar drinkar och dess drinkrecept som passar till alla tillfällen, smaker och personer. Allt ifrån klassiska drinkar som Dry Martini och populära som P2, till exotiska som Caipirinha och friska som Appletini.

Utbudet växer för varje dag och vi ser gärna att ni besökare själva bidrar med era egna drinkrecept. Tillsammans skapar vi Sveriges främsta webbsida inom drinkar, för såväl professionella bartenders som för dig som vill bjuda vännerna på friska cocktails till förfesten innan utgången.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

DRINKRECEPT | Cosmopolitan är en den omåttligt populära cocktailen som ridit en framgångsvåg i och med sin medverkan i tv-serien Sex and the City.

Läs mer »

Mojito

Mojito

DRINKRECEPT | Ernest Hemingway är långt ifrån den ende som kommit att överösa Mojito med superlativ. Missa inte den friska och fräscha klassikern.

Läs mer »

Just nu

Senast kommenterade drinkar

+ + - + , + +

Skrivet av Tommynuavy om Alabama Slammer

zVjh1w I think this is a real great article post.Thanks Again. Much obliged.

Skrivet av suba suba om Varm Briska

KIChgU Just bookmarked your blog, it is a really great and useful piece of info. I am happy that you shared this helpful tidbit with us. Please keep us up to date like this. Keep writing.

Skrivet av chocopie om 69:an

5ySElv You, my pal, ROCK! I found exactly the information I already searched everywhere and simply couldn at find it. What an ideal web-site.

Skrivet av suba me om Snowball

Vad tycker du om drinkar!?

Bli medlem och utbyt dina tankar och åsikter om olika drinkar och drinkrecept med tusentals bartenders och andra drinkintresserade.