Xider / Xide Bright Pomelo Peach

lite snyggare, lite trendigare, lite sexigare (!?)

ARTIKEL | ONSDAGEN DEN 6 JULI 2005

Xider Bright Pomelo Peach blir numera Xide Bright Pomelo Peach, pga av ett namnbyte i och med de nya ciderreglerna. Xider blir Xide - i övrigt är drycken densamma, vid publiceringen av nedan artikel var namnet Xider - och därmed är det den benämningen som används.

Xider Pomelo Peach är en av två nyheter i Xider-serien - där man valt att inrikta de båda tillskotten i Xider-familjen mot varsinn målgrupp. Xider Pomelo Peach är riktad till den moderna kvinnan - en snygg, tuff och trendig cider till tjejer med samma attribut. För att profilera produkten har man valt att söta med sucralose istället för vanligt socker för att få ner kaloriinnehållet - vilket man påstår passar denna typ av drycker hetl perfekt.

Faktum är att man trots bibehållen alkoholstyrka på 4.5 procent har halverat antalet kalorier (till 102) - och i baren endast får se sig besegrade av vatten och svart kaffe. Den farligast fällan i baren är dock fortfarande snacksen...

Lagom till lanseringen lät man ta fram den nya flaskan för Xiderfamiljen - bakom den nya designen står de brittiska designerna Paul Drake och Tim Jebb, som tidigare jobbat med designen och imagen för varumärken som Smirnoff, Guinness och Bacardi.

Vi ville skapa en flaska som berättar något om sin bärare. Den ska vara en accessoar, som handväskan, skorna eller smyckena, säger Tim Jebb.

Xider har hela tiden varit en unisex-dryck, lika uppskattad av kvinnor och män. Samtidigt har den blivit ett viktigt sätt att uttrycka sin personlighet på – man visar vem man är i valet av Xider. Vi vill ta det ett steg längre och låta Xider uttrycka ytterligheterna, svarar Nina Jacobsson Krakau på frågan varför man tagit fram en manlig och en kvinnlig cider.

Se också Xider 6.3 Lotus Grape.

Xider / Xide Bright Pomelo Peach:s taggar

xide   cider   blanddrycker  

Verktyg: spara, dela, twittra...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

19

zq9GUJ4ZqD skrev tisdagen den 18 oktober 2016, kl 05:26

I din'dt know where to find this info then kaboom it was here.

18

LziflN8FNWO8 skrev mndagen den 17 oktober 2016, kl 15:37

Thanks for shinarg. What a pleasure to read!

17

525J1may3 skrev mndagen den 10 oktober 2016, kl 21:32

Whoever edits and puhibsles these articles really knows what they're doing.

16

MbIsD skrev torsdagen den 13 februari 2014, kl 14:19

Read Full Report valium no prescription online - effects first time valium recreational use

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!