Sink The Bismarck!

BrewDog lanserar världens starkaste öl - igen.

Sink The Bismarck!

ARTIKEL | ONSDAGEN DEN 24 FEBRUARI 2010

Attityd är inget som saknas hos grabbarna på BrewDog. Med en lagom kaxig attityd lanserade de strax innan jul förra året vad som då benämndes som världens starkaste öl. Det tyska bryggeriet Schorschbräu var dock inte sena med att ta upp kampen, då de i och med BrewDogs lansering hade blivit av med stafettpinnen. Sagt och gjort, inte långt därefter lanserade tyskarna sitt öl Schorsch Bock med en alkoholhalt på 40 procent.

Tro dock inte att skottarna på BrewDog kastade in handduken så lätt. Istället har de nu, med sin säregna dos av humor, förklarat krig mot tyskarna och lanserar ett ännu starkare öl; Sink The Bismarck! Namnet klingar säkerligen bekant för många och refererar mycket riktigt till den svart-vita filmen från 60-talet som behandlar sjöslaget under andra världskriget då den brittiska flottan sänkte det tyska slagskeppet Bismarck.

Åter till ölet som BrewDog alltså nu har tappat upp. Sink The Bismarck! skall enligt BrewDog själva vara en kvadruppel-IDA med en alkoholhalt på 41 procent. Spekulanter bör bege sig till BrewDog webshop för att beställa sig ett exemplar, á 40 brittiska pund styck. Givetvis presenterar vi BrewDogs egen video nedan, håll till godo och bilda dig en egen uppfattning om de glada skottarna.

Sink The Bismarck!:s taggar

öl  

Verktyg...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

42

XRumerTest skrev mndagen den 15 januari 2018, kl 01:40

Hello. And Bye.

41

XRumerTest skrev sndagen den 14 januari 2018, kl 05:52

Hello. And Bye.

40

XRumerTest skrev tisdagen den 23 maj 2017, kl 09:53

Hello. And Bye.

39

XRumerTest skrev sndagen den 7 maj 2017, kl 08:42

Hello. And Bye.

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!