Drambuie svidar om

Den klassiska likören får en ny flaska och design.

NOTIS | TISDAGEN DEN 8 DECEMBER 2009

Drambuie har behållt sin karakteristiska flaska så länge de flesta av oss kan minnas, men nu kände producenten att det var dags att modernisera profilen. Designen baserades på en undersökning där Drambuie kom fram till att de flesta avnjuter likören som en avec efter maten, gärna med is.

Den nya flaska är hög och smal, istället för kort och bred. Detta gör den enklare att hantera för bartenders. Nytt är även att flaskan är genomskinlig.

- En stor skillnad är att man nu har en genomskinlig flaska så att konsumenten kan se innehållet vars originalrecept fortfarande är detsamma. Vi hoppas och tror att den nya förpackningen ska tilltala både befintliga och nya konsumenter, säger Malin Lindh på Maxxium Sweden som distribuerar Drambuie i Sverige.

I samband med lanseringen av den nya profilen passar vi även på att presentera ett par nya drinkrecept: Rasbuie och Drambuie Milkshake. Läs gärna mer om Drambuie under spritsektionen.

Drambuie svidar om:s taggar

likör  

Verktyg: spara, dela, twittra...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

2

fiverr crork skrev fredagen den 16 oktober 2015, kl 21:10

5VEc5i It as hard to come by well-informed people about this subject, however, you sound like you know what you are talking about! Thanks

1

high quality backlinks skrev fredagen den 18 juli 2014, kl 11:26

jVzQnE Looking forward to reading more. Great blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!