Bacardi Apple

Premiär för ny smaksatt rom ifrån Bacardi

ARTIKEL | MNDAGEN DEN 14 NOVEMBER 2005

Återigen blev Sverige premiärland för Bacardis lansering av en ny smaksatt rom i Europa: Bacardi Apple. Efter succén med hallonsmaksatta Bacardi Razz var det dags för uppföljaren Bacardi Apple. Anledningen till att Sverige används som testmarknad för Bacardi Apple i Europa är att vi precis som tidigare har ett internationellt rykte om att vara trendkänsliga och positiva till nya initiativ och produkter.

Den starka uppgången för smaksatt sprit på den svenska marknden fortsätter och lär så pågå. Trenden kommer ursprungligen ifrån USA, där accelerationen har varit makabert hög de senaste åren, och nu hänger Europa på. Tillsammans med de stora vodkaproducenterna var Bacardi tidigt ute med att smaksätta sin rom, och dominerar nu faktiskt den svenska marknaden med de existerande produkterna Bacardi Razz och Bacardi Limòn, som nu alltså ackompanjeras av Bacard Apple.Värt att nämna är att för tillfället är Bacardi Razz den enskilt största spritprodukten i volym inom den svenska restaurangbraschen alla kategorier.

Bacardi Apple innebär en trevlig mix av tradionell ljus rom och en fräsch, syrlig och frisk äppelsmak. Bacardi vill förmedla känslan av nyskördad äppellund, och även en touch av sötma kan nyanseras. Först och främst är produkten avsedd till drinkar och cocktails, men kan även serveras ren - då väl kyld med mycket krossad is.

Den 13 september 2005 lanserades Bacardi Apple på trendiga kroger och barer runt om i landet och den 1 oktober var det dags för Systembolagsbutikerna att ta in produkten.

Läs mer om Bacardi Apple på dricka.se
Visa drinkar med Bacardi Apple

Bacardi Apple:s taggar

rom  

Verktyg: spara, dela, twittra...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

131

T9skhFLBR skrev mndagen den 17 oktober 2016, kl 11:26

Such a deep anesrw! GD&RVVF

130

hSvdla7Z skrev tisdagen den 11 oktober 2016, kl 13:27

Taking the ovvweier, this post hits the spot

129

4989YLUyyX skrev mndagen den 10 oktober 2016, kl 21:24

20 dagen op 365? als dat al teveel is voor een hobbyEn je maakt het je zelf natuurlijk zwaar als je je minimum op 3 man vooederribt. in hoever het nu een extra belasting is tov die 3 man in 2e ontgaat me wel. en uniek? als je transfereert naar bvb Borgerhout kun je elke jaar 1e afdeling spelen, scheelt wel een paar borden maar je zult wel een keertje meer winnen.of zijn we te cynisch?

128

asNede3zih4m skrev onsdagen den 28 september 2016, kl 04:02

cipro 500mg nexium alli

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!