Absolut Mango

Absolut + Mango = sant

Absolut Mango

ARTIKEL | FREDAGEN DEN 15 FEBRUARI 2008

Absolut Mango är det exotiska tillskottet till den redan digra familjen av smaksatta varianter av Absolut Vodka. Precis lika hemligt som vanligt har personalen på Absolut smakat och luktat sig fram till denna lansering, som alltså ger den spännande frukten mango äran att få smaksätta Absolut Vodka i en egen produkt: Absolut Mango.

Absolut Mango är som alla tidigare produkter enbart producerad på naturliga ingredienser och har därför en pomperande och fruktig smak av härligt solmogen mango, samt inslag av tropiska frukter. Absolut har sedan sina första smaksatta lanseringar varit i framkanten när det gäller nya smaksatta varianter, och vill där förbli. Man räds därför inte att ge sig in på ett tidigare outforskat smaksegment. Man menar att mangon är speciell då den ger sötma året runt, är exotisk och vida populär runt om i världen. Tillsammans med Absolut presenterar man mangon på ett förnämligt vis helt enkelt, om vi ska tro på Absolut Spirits.

Absolut har sedan begynnelsen varit starkt måna om sitt varumärke även ur design- och imagesynpunkt. Detta märks väl på flaskan som är stillistisk, men ändå aningen mer organisk än de flaskor vi fått se tidigare. Flaskan är denna gång helt genomskinlig, i motsats till de senaste lanseringarna, och dekoreras av mangofärgade slingor i dess olika mognadsfärger.

Absolut Mango skall enligt utsago gå finfint att avnjuta ren, men även vara ett exotiskt nytillskott till barskåpet. Man tipsar om att smakkombinera med chili eller ananas. I februari 2008 hittade vi för första gången Absolut Mango på tax-free-hyllorna, och i dagsläget går produkten även att återfinna genom ditt lokala Systembolag.

Läs mer om Absolut Mango.

Absolut Mango:s taggar

absolut   vodka  

Verktyg...

Kommentarer

De fyra senaste visas nedan, visa samtliga kommentarer.

165

1 skrev mndagen den 17 april 2017, kl 19:50

1

164

1 skrev mndagen den 17 april 2017, kl 19:50

1

163

1 skrev mndagen den 17 april 2017, kl 19:50

1

162

1 skrev mndagen den 17 april 2017, kl 19:50

1

Tyck till

Medlem!? Logga in för att inte vara anonym!